• Мирјана Свилар – Алексовска – дакалама нет

  ДАКАЛАМА НЕТ ДООЕЛ Скопје е компанија која што е официјален и ексклузивен увозник и дистрибутер за Македонија за професионалните брендови за коса Revlon Professional, American Crew, Olaplex, Kasho и Alterna, како и за брендовите Recaro, Cosatto, Strider, Thule (www.dakalama.net).

  Наши клиенти за професионалните брендови за коса се фризерски салони на територијата на Македонија, додека производите од брендовите Recaro, Cosatto, Strider, Thule се продаваат преку продавниците за детска опрема и играчки “Маша и Медо”.

  Доколку имате потреба од нашите производи или ви требаат било какви информации слободно контактирајте не на 02/ 61 61 188 или на e-mail: mirjana@dakalama.net, info@dakalama.net.

  Име Презиме: Мирјана Свилар – Алексовска
  Е-пошта: mirjana@dakalama.net
  Град: скопје
  Занимање: дипл. економист – финансиски менаџер
  Компанија: дакалама нет дооел скопје

 • Виолета Ангелковска – Кам Вилиџ

  ТЦ“ КАМ ВИЛИЏ”  ОХРИД

   

  ТЦ“ КАМ ВИЛИЏ”  ОХРИД  e Kомплекс е распослан на 12.000 м2 и стратешки е лоциран да ги спојува градовите во Западна Македонија. Шарена градба на трговскиот центар е инспириран од локалниот стил и се стреми да ги привлече купувачите во пријатна и релаксирачка атмосфера да поминат дел од своето време. Разновидноста на услугите кој ги нуди Комплексот дневно привлекува од 1.500 до 3.000 посетители од различна категорија и возраст. Центарот е најголем трговски Центар во Западна Македонија и претавува еден од уникатните трговски центри во Р.Македонија.

  Концептот за Центарот е новиот стандард и начин на трошење на слободното време, во широк спектар на услуги и забава за сите возрасти – хотел, ресторани кафулињата, преку детски центри, мини плоштад кој нуди простор за секоаков вид на организирање на настани. Со цел да биде домаќин на очекуваниот број на посетители, простророт е дизајниран со огромни внатрешни и надворешни простори.

  Опис

  Моредната архитектура и дизајн на Трговскиот центар е испирирана од неговата уникатна локација – помеѓу центарот на градот и магоистралниот пат кој ги поврзува најголемите градови во Западна Македонија Кичево- Охрид-Ресен-Битола, не заобиколувајки и градовите Дебар и Струга. Од особено значење е тоа што Трговскиот претставува и центар за пограничните градови од соседните земји Р.Албанија и Р.Грција.

  Вкупната површина на трговскиот центар изнесува повеќе од 12.000 м2.

  Трговскиот комплекс Кам Вилиџ е составен од :

  • Трговски центар
  • Хотел
  • Ресторан
  • Забавен парк
  • Ланџ бар
  • Бистро за брза храна
  • Отворен и затворен паркинг

  Име Презиме: Виолета Ангелковска
  Е-пошта: violeta.angelkovska@village.mk
  Град: Скопје
  Занимање: Директор
  Компанија: Кам Вилиџ

 • Ивана Богатиновска – Ива Про Биромаркет

  Ива Про е компанија која што е основана во крајот на 1990та година, а официјално почнува со работа на 1 април 1991 година. Основната дејност на компанијата е продажба на канцелариски и школски материјали и услуги како фотокопирање, принтање А4 и А3, скенирање, укоричување и пластифицирање. Ива Про е главен дистрибутер на производите на ACCO Brands (GBC, Rexel, Nobo, Kensington), Koh-I-Noor, Centrum, ICO, Herma, ProfiOffice, Lastinski, Sorex, UPM и Tekiner.

  Име Презиме: Ивана Богатиновска
  Е-пошта: iva_pro@t.mk
  Град: Скопје
  Занимање: маркетинг менаџер
  Компанија: ива про биромаркет доо Скопје

 • Билјана Димоска – Адвајзори

  АДВАЈЗОРИ ДОО Охрид е семејна фирма, основана 1989 година управувана од втората генерација членови од фамилијата Димоски. Нејзината основна дејност е трговија со алкохолни производи, произведени во ТСИЛИГАРИДИС и ДИМОСКИ ДЕСТИЛЕРИЈА фирма со мешовит капитал, управувана од членовите на истата фамилија.

  Основната визија на оваа компанија е снабдување на македонскиот пазар со високо квалитетни алкохолни производи произведени по европски стандарди за квалитет. Нашата мисија е освојување на светскиот пазар за алкохолни производи.

  Наши најпрепознатливи производи се:  УЗО ФИЛИПОС и САМОИЛОВА РАКИЈА. Покрај нив произведуваме и: ВОДКА РОМАНОФ, САМОИЛОВА МАСТИКА, ТЕКИЛА МЕНДОЗА, ЏИН ЛАРДСОН и ЛИКЕРИ со различни вкусови. На барање на клиентите произведуваме производи со ПРИВАТНА ЕТИКЕТА, како и посакуван состав и изглед на производот.

  Покрај на македонскиот пазар присутни сме и на странскиот пазар, и тоа: Австралија, Кореја, Ирак, Израел, Србија, Црна Гора, и Грција и постојано работиме на изнаоѓање нови пазари.

  Ги покануваме сите заинтересирани субјекти за соработка.

   

  Име Презиме: билјана димоска
  Е-пошта: btrpeska@hotmail.com
  Град: охрид
  Занимање: оперативен менаџер
  Компанија: адвајзори Доо охрид

 • Невена Ристовски – Алфа Логик Груп

  Алфа Логик Груп е компанија чија основна дејност е трговија со џамбо вреќи и производи од нерѓосувачки челик. Ние сме лидери во понудата на сертифицирани џамбо вреќи со врвен квалитет, но по најниска фабричка цена. Исто така сме и единствени кои на пазарот нудиме вреќи безбедни за ракување со храна (foodgrade). Со тоа ние отвараме нови перспективи во пакувањето и  нудиме нови решенија на нашите клиенти, промовирајќи квалитет и вредности.Се одликуваме со исполнителност, брза испорака, квалитет и доверливост. Ние градиме долгорочни односи со нашите клиенти.

  Име Презиме: Невена Ристовски
  Е-пошта: n.ristovski@alg.mk
  Град: Скопје
  Занимање: Сопственик и директор
  Компанија: Алфа Логик Груп

   

 • Ангела Димовска – Ани Комерц

  Ани Комерц е друштво за производство, трговија и услуги со основна дејност производство и трговија на декоративни кеси и кутии. Ани Комерц е формирано во 1992 година. Располага со широка палета на производи. Во 2003 година беше учесник на саемот Технома во Скопје, како и на меѓународниот саем во 2004 година во Букурешт. Ани Комерц е прв производител на украсни кеси во Македонија. Се разликува од другите со своите производи изработени со посебна креативност.
  Име Презиме: Ангела Димовска
  Е-пошта: ani.komerc@yahoo.com
  Град: Скопје
  Занимање: Сопственик
  Компанија: Ани Комерц
  www.anikomerc.com.mk
Scroll Up