• Ива Спасовска – Iva Spasovska Atelier

  Внесуваме магија во вашето секојдневие уште од 2009 година. Дизајнираме чиста, интензивна емоција интерпретирана преку уникатни фустани по мерка, соодветно прилагодени за сечиј вкус. Вашата желба ја преточуваме во реалност со цел да се чувствувате не само убави, туку и полни со самодоверба.

  Нашата мисија е да создадеме парче уметност за вас, а притоа да останете свои носејќи ги креациите на „Iva Spasovska – Atelier“. Дозволете ни да заблескаме заедно. Вие инспирирате, а ние создаваме фустани од вашите соништа.

  Име Презиме: Ива Спасовска
  Е-пошта: info@ivaspasovska.com
  Град: Скопје
  Занимање: Моден Дизајн
  Компанија: Iva Spasovska Atelier

  www.ivaspasovska.com

 • Натали Наумова

  Моето име е Натали Наумова, имам 24 години и сум дипломиран инженер технолог по дизајн и инженеринг на облека. Мојата најголема пасија е модниот дизајн и создавањето на парчиња облека за жени и мојата крајна цел во иднина е создавање на мој сопствен успешен моден бренд. Веќе имам учестувано на неколку модни ревии за време на студиите на Технолошко-металуршки факултет како и на Fashion Weekend Skopje, а моментално сум студент на Академија за моден дизајн во склоп на Seavus.

  Работата, дизајните и идеите ги споделувам на мојот моден блог:

  www.unlockedbynatalie.blogspot.com

  како и на социјалните мрежи:

  Facebook page: UNLOCKED

  Instagram: instagram.com/unlock.ed

  Име Презиме: Натали Наумова
  Е-пошта: natali_naumova@yahoo.com
  Град: скопје
  Занимање: моден дизајнер

 • Нена Костадиноска – Нани Фешан

  НАНИ ФЕШАН – N&N Fashion е релативно млада компанија која почнува со работа 2014 год модата за нас од женската популација е како да се раѓаме со неа па така спонтано доаѓа и оваа компанија, основна дејност е продажба на облека и обувки за женска популација и една меѓу првите ФБ регистрирани продавници од овој тип кај нас во Македонија.

  Име Презиме: Нена Костадиноска
  Е-пошта: nenaa_mk@yahoo.com
  Град: прилеп
  Занимање: економист
  Компанија: ројтем, Нани фешан

Scroll Up