• Џеди Ајдарче – Pageland

  Pageland е агенција за дизајн и маркетинг, предводена од двајца основачи. Навлегувајќи во креативниот свет, Pageland почна да го користи и маркетингот, како алатка која е неопходна за унапредување на креативните решенија користени во бизнис идеите.

  Pageland нуди целокупно решение за уникатен дизајн и успешна маркетинг кампања со кои Вашиот идентитет ќе биде поставен до Вашата посакувана таргет група. Нудиме гарантирана препознатливост на пазарот, оригиналност во брендингот, спојување на креативен дизајн и успешен дигитален маркетинг кои ќе Ве постават до очите на илјадници интернет корисници, внимателно таргетирани, со  цел  да излезат во пресрет на тоа што Вие го нудите.

  Име Презиме: Џеди Ајдарче
  Е-пошта: info@pageland.mk
  Град: Скопје
  Занимање: Сопственик, Графички и UI/UX Дизајнер
  Компанија: Pageland

  www.pageland.mk

 • Агрон Усеини – Pageland

  Pageland е агенција за дизајн и маркетинг, предводена од двајца основачи. Навлегувајќи во креативниот свет, Pageland почна да го користи и маркетингот, како алатка која е неопходна за унапредување на креативните решенија користени во бизнис идеите.

  Pageland нуди целокупно решение за уникатен дизајн и успешна маркетинг кампања со кои Вашиот идентитет ќе биде поставен до Вашата посакувана таргет група. Нудиме гарантирана препознатливост на пазарот, оригиналност во брендингот, спојување на креативен дизајн и успешен дигитален маркетинг кои ќе Ве постават до очите на илјадници интернет корисници, внимателно таргетирани, со  цел  да излезат во пресрет на тоа што Вие го нудите.

  Име Презиме: Агрон Усеини
  Е-пошта: info@pageland.mk
  Град: Скопје
  Занимање: Сопственик, Графички Дизајнер и PR
  Компанија: Pageland

  www.pageland.mk

 • Лина Ламбринидис – Pageland

  Pageland е агенција за дизајн и маркетинг која нуди целокупно решение за уникатен дизајн, успешна маркетинг кампања и изработка на прилагодливи веб страни со кои вашиот корпоративен идентитет ќе биде поставен до вашата посакувана таргет група. Нудиме гарантирана препознатливост на пазарот, оригиналност во брендингот со спојување на креативен дизајн и успешен дигитален маркетинг.

  Име Презиме: Лина Ламбринидис
  Е-пошта: lllambrinidis@gmail.com
  Град: скопје
  Занимање: Photographer
  Компанија: Pageland

  www.pageland.mk

 • Анета Јованоска – j.j.adventures

  Многу искуство, едукации, мотивации, иновации и задоволни клиенти во повеќе свери во живеењето.  Најмладото чедо на нашата компанија е лиценцираната туристичка агенција J.J.Adventures  која со следење на светските тредндови со искусните лиценцирани водичи нудат авантуристички патешествија низ нашата магична земја Македонија како што и самите корисници на нашите услуги милуваат да ја наречат. Велосипедските тури низ недопрените природни убавини се нашиот предизвик, но неизостануваат и прекрасните прошетки низ виновите лозови  насади и нашите винарии кои се на врвот со својот квалитет и понуда во светски рамки.
  создаваме моменти за паметење

  Име Презиме: Анета Јованоска
  Е-пошта: jovanoskaaneta@yahoo.com
  Град: ОХРИД
  Занимање: ОРГАНИЗАТОР
  Компанија: j.j.adventures

 • Виолета Мирчевска – сити конект

  Агенција за маркетинг City Connect е компанија од Скопје која врши контакт центар услуги. Нашата цел е да обезбедиме првокласна подршка употребувајќи иновативни решенија за нашите клиенти. Ги обезбедуваме следните услуги:

  • корисничка продажба
  • истражувања
  • телепродажба
  • техничка продажба
  • генерирање на проспекти
  • процесирање на нарачки
  • позадинска подршка

  Како партнери на нашите клиенти нивните корисници имаат претстава дека работат директно со организацијата на клиентите. Ние се стремиме нашите клиенти да го чуствуваат City Connect како интегрален дел од стратегијата и успехот.

  Работејќи со нас ги имате следните придобивки:

  • Елиминација на ХР проблемите. Ние се грижиме за селекција, обука, распоред и менаџирање на контакт центар тимот.
  • Редуцирање на вашите оперативни и капитални трошоци: немате трошок за опремување на работни станици, трошоци за вработени, плати даноци, струја итн.
  • Зголемување на задоволството на корисниците
  • Зголемување на продажбата

   

  Име Презиме: Виолета Мирчевска
  Е-пошта: contact@cityconnect.mk
  Град: скопје
  Занимање: контакт центар
  Компанија: сити конект

 • Анче Тодоровска – сити конект

  Агенција за маркетинг City Connect е компанија од Скопје која врши контакт центар услуги. Нашата цел е да обезбедиме првокласна подршка употребувајќи иновативни решенија за нашите клиенти. Ги обезбедуваме следните услуги:

  • корисничка продажба
  • истражувања
  • телепродажба
  • техничка продажба
  • генерирање на проспекти
  • процесирање на нарачки
  • позадинска подршка

  Како партнери на нашите клиенти нивните корисници имаат претстава дека работат директно со организацијата на клиентите. Ние се стремиме нашите клиенти да го чуствуваат City Connect како интегрален дел од стратегијата и успехот.

  Работејќи со нас ги имате следните придобивки:

  • Елиминација на ХР проблемите. Ние се грижиме за селекција, обука, распоред и менаџирање на контакт центар тимот.
  • Редуцирање на вашите оперативни и капитални трошоци: немате трошок за опремување на работни станици, трошоци за вработени, плати даноци, струја итн.
  • Зголемување на задоволството на корисниците
  • Зголемување на продажбата

   

  Име Презиме: Анче Тодоровска,
  Е-пошта: contact@cityconnect.mk
  Град: скопје
  Занимање: контакт центар
  Компанија: сити конект

Scroll Up