• Галерија на Конференција „200 Жени Претприемачки“

  Повеќе слики на нашата Facebook страна.

 • Галерија на Конференција „100 Жени Претприемачки“

  Повеќе слики на нашата Facebook страна.

 • Галерија на Бизнис кафе Македонија

  Повеќе слики на нашата Facebook страна.

 • Галерија на Конференција – Родителството во XXI век

  Повеќе слики на нашата Facebook страна.

Scroll Up