Архитектурата, градбата и дизајнот се главната тема на CONSTRUCTOR.mk, а сечија желба, потреба и интеракција со нас ќе биде дел од темелите. Информациите и практичните совети од секојдневието најкреативно ги прикажуваме. Сакаме заедно да се осмелиме да ги визуализираме и најлудите идеи од оваа област. Понудувачите и потрошувачите тука ќе може да се пронајдат на половина пат. Да го откриеме вистинскиот рецепт кој ќе донесе насмевка инспирирана од задоволени потреби за домување во опкружување според својата сопствена идеална замисла. Квалитетна понуда и сѐ поголема побарувачка во поорганизиран, поубав и почист град со еколошки освестени граѓани е придобивка за сите.

Се разбира, во текот на процесот секако и добро се забавуваме.

Име Презиме: Соња Николовска
Е-пошта: sonja_nikolovska@yahoo.com
Град: Скопје
Занимање: маркетинг менаџер
Компанија: www.Constructor.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up