Вр-порт е компанија специјализирана за изработка на 3Д ПРЕЗЕНТАЦИИ – 3Д РЕАЛНИ ПРОШЕТКИ.

Нашата компанија е   SERVICE PARTNER на MATTERPORT во  Македонија и пошироко, која  е единствена компанија во светот за изработка на 3Д РЕАЛНИ ПРОШЕТКИ – ПРЕЗЕНТАЦИИ. 3Д РЕАЛНИТЕ ПРОШЕТКИ – ПРЕЗЕНТАЦИИ се импресивни и овозможуваат чувство на -БИДИ ТАМУ. Нашата технологија во основа е 3Д и е подготвена за реални прошетки со 3Д очила. Прошетките на 3Д ПРЕЗЕНТАЦИИТЕ се лесно достапни на Вашиот компјутер/лаптоп, мобилен телефон или таблет. Импресивниот поглед ќе ви овозможи да ги истражите сите  простори во објектот од секој можен агол. Нашиот сервис овозможува изработка на 3Д ПРОШЕТКИ за неверојатни 24 часа. Со  3Д ПРЕЗЕНТАЦИИТЕ  добивате можност вашите објекти да ги доживеете како: 3Д макета, 3Д/360 прошетка, поглед од “птичја перспектива”, внатрешно обележување со тагови-маркирања (со слики, со видео, аудио материјал и линкови), кратка видео презентација, 360о надворешна панорама, 360о  фото-сфера слики за facebook,  автоматска 3Д прошетка и слики со висока резолуција од секој можен агол. Дополнително нудиме можност за изработка на професионален 2Д црно-бел floor план на просторот (шематски Floor-план со точност на димензиите од 99%). Уште една можност која ја нуди нашиот сервис е 3Д-прошетка со ВР-очила преку која добивате чувство на –БИДИ ТАМУ.

* НАСКОРО публикување на 3Д моделите на GOOGLE MAPS и GOOGLE STREET VIEW.

Име Презиме: Сашка Чекаров
Е-пошта: s.chekarov@vr-port.mk
Град: Скопје
Занимање: косопственик/продажба и маркетинг
Компанија: вр-порт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up