ПОСТОЛОВИ ШПЕДИЦИЈА И КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ е новооснована фирма , специјализирана од областа на царината и царинското работење. Ги поседуваме сите потребни сертификати и лиценци со кои обезбедуваме навремено ,прецизно и сигурно царинење на секаков вид на стока.

Зошто ние?

 • Затоа што сме посветена ,доверлива,сигурна и информирана компанија од областа на царината и царинскто работење
 • Затоа што нудиме флексибилни решенија кои се базираат на тоа што ВАС ви треба –без разлика на тоа колку вашето барање е сложено
 • Затоа што сме професионални,лојални и специјализирани да управуваме со царинењето на секаков вид на пратки без исклучок
 • Затоа што со постојана едукација,иновативност и информираност овозможуваме усогласеност на нашето и вашето работење со постоечките правила и прописи

Услуги кои ги нудиме:

 • Царинско посредување
 • Увозно и извозно царинење на стоки
 • Услуги за локално царинење на стока
 • Реекспорт
 • Обезбедување на сите дозволи за увоз,извоз и транзит преку ЕХИМ системот
 • Организирање на транспорт
 • Консалтинг
 • Царинска Вредност
 • Тарифирање
 • Потекло на стока
 • Царинска усогласеност
 • Одобренија

НАШИ ПОГОЛЕМИ Клиенти со кои во моментов соработуваме:

 1. ЕМОЕТЕРНА ДООЕЛ –СКОПЈЕ
 2. ТИККУРИЛА ДООЕЛ –СТРУГА
 3. БАЛКАНСКА МЛЕКАРА –СКОПЈЕ
 4. ИЗВОР ВАДИН ДООЕЛ-СКОПЈЕ
 5. ГОРСКА ДООЕЛ – СКОПЈЕ
 6. ОЛИМПИА МОТОРС-СКОПЈЕ
 7. ХРИСТОВ ИНЖЕНЕРИНГ-СКОПЈЕ
 8. ЈСП АКТУЕЛ ДООЕЛ-СКОПЈЕ
 9. ФРИГОШОБ ДООЕЛ -СКОПЈЕ
 10. АГРОЈУНИКОМ ДООЕЛ – СКОПЈЕ
 11. ЛАБЕКО ДОО –СКОПЈЕ
 12. АКСОН ТРЕЈДИНГ -СКОПЈЕ
 13. ЕКОСТАР РЕЦИКЛАЖА-СКОПЈЕ
 14. ГЛОБАЛ ИВЕНТ –СКОПЈЕ
 15. РАДЕ КОНЧАР ДООЕЛ –СКОПЈЊ
 16. КОНИКС ИНВЕСТ –СКОПЈЕ
 17. КЕРАМИКА ИМОЛА-ГОСТИВАР
 18. ХОЛМА ДООЕЛ –СТРУМИЦА
 19. АКСОН ТРЕЈДИНГ –СКОПЈЕ
 20. ОЛИМПИА МОТОРС АУТЛЕТ-СКОПЈЕ

Име Презиме: Радмила Ристиќеска Постолова
Е-Пошта: Appostolovi@Gmail.Com
Град: Скопје
Занимање: Управител На Фирма За Шпедиција И Консалтинг (Дипл.Економист)
Компанија: Постолови Шпедиција И Консалтинг Дооел

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up