НАНИ ФЕШАН – N&N Fashion е релативно млада компанија која почнува со работа 2014 год модата за нас од женската популација е како да се раѓаме со неа па така спонтано доаѓа и оваа компанија, основна дејност е продажба на облека и обувки за женска популација и една меѓу првите ФБ регистрирани продавници од овој тип кај нас во Македонија.

Име Презиме: Нена Костадиноска
Е-пошта: nenaa_mk@yahoo.com
Град: прилеп
Занимање: економист
Компанија: ројтем, Нани фешан

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up