Алфа Логик Груп е компанија чија основна дејност е трговија со џамбо вреќи и производи од нерѓосувачки челик. Ние сме лидери во понудата на сертифицирани џамбо вреќи со врвен квалитет, но по најниска фабричка цена. Исто така сме и единствени кои на пазарот нудиме вреќи безбедни за ракување со храна (foodgrade). Со тоа ние отвараме нови перспективи во пакувањето и  нудиме нови решенија на нашите клиенти, промовирајќи квалитет и вредности.Се одликуваме со исполнителност, брза испорака, квалитет и доверливост. Ние градиме долгорочни односи со нашите клиенти.

Име Презиме: Невена Ристовски
Е-пошта: n.ristovski@alg.mk
Град: Скопје
Занимање: Сопственик и директор
Компанија: Алфа Логик Груп

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up