Фирмата L&N&T ДИАГНОСТИK ДООЕЛ Скопје е преставништво за продажба на големо на медицински помагала. Ги снабдуваме со биохемиски  реагенси и со потрошен материјал сите  државни и приватни лаборатории на територијата на република македонија. Преставници сме на различни фирми од цел свет, производители на различни тестови и тоа од: Италија, Русија, Јужна Кореја, Турска , Кина итн.

Нашата мисија е  :

,,АКО НИЕ НЕ СЕ ПОГРИЖИМЕ ЗА НАШИТЕ   КЛИЕНТИ, НЕКОЈ ДРУГ ЌЕ СЕ ПОГРИЖИ’’

                                                                                                Непознат мислител

 

,,Клиентот е најважниот посетител во нашите простории, тој не зависи од нас. Ние зависиме од него.

Тој не е причина за прекин на нашата работа. Тој е цел на работата. Тој не е аутсајдер во нашиот бизнис. Тој е дел од него.

Ние не му правиме услуга со тоа што му служиме. Тој нам ни прави услуга со тоа што ни дава можност да му служиме’’

Махатма Ганди

 

Наташа Паунова-Блажевска е дипломиран биолог-биохемичар. Има повеќе од 20 години искуство на полето на продажба и маркетинг на медицински помагала за клинички лаборатории.

Директор и основач е на L&N&T  ДИАГНОСТИK ДООЕЛ. Фамилијарна фирма постои 11 години. Има голема поддршка од фамилијата и од децата.

Останува самохрана мајака на две малолетни деца годинава при ненадејна смрт на сопругот. Желбата за успех и за подобар живот за неа и за децата ја води да оди напред во нови освојувања и во нови знаења.

Име Презиме: Наташа Паунова Блажевска
Е-Пошта: lnt_diagnostic@yahoo.com
Град: Скопје
Занимање: Дип.Биолог – Биохемичар / Директор
Компанија: Л&Н&Т Диагностик Дооел Скопје

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up