Моето име е Натали Наумова, имам 24 години и сум дипломиран инженер технолог по дизајн и инженеринг на облека. Мојата најголема пасија е модниот дизајн и создавањето на парчиња облека за жени и мојата крајна цел во иднина е создавање на мој сопствен успешен моден бренд. Веќе имам учестувано на неколку модни ревии за време на студиите на Технолошко-металуршки факултет како и на Fashion Weekend Skopje, а моментално сум студент на Академија за моден дизајн во склоп на Seavus.

Работата, дизајните и идеите ги споделувам на мојот моден блог:

www.unlockedbynatalie.blogspot.com

како и на социјалните мрежи:

Facebook page: UNLOCKED

Instagram: instagram.com/unlock.ed

Име Презиме: Натали Наумова
Е-пошта: natali_naumova@yahoo.com
Град: скопје
Занимање: моден дизајнер

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up