ДАКАЛАМА НЕТ ДООЕЛ Скопје е компанија која што е официјален и ексклузивен увозник и дистрибутер за Македонија за професионалните брендови за коса Revlon Professional, American Crew, Olaplex, Kasho и Alterna, како и за брендовите Recaro, Cosatto, Strider, Thule (www.dakalama.net).

Наши клиенти за професионалните брендови за коса се фризерски салони на територијата на Македонија, додека производите од брендовите Recaro, Cosatto, Strider, Thule се продаваат преку продавниците за детска опрема и играчки “Маша и Медо”.

Доколку имате потреба од нашите производи или ви требаат било какви информации слободно контактирајте не на 02/ 61 61 188 или на e-mail: mirjana@dakalama.net, info@dakalama.net.

Име Презиме: Мирјана Свилар – Алексовска
Е-пошта: mirjana@dakalama.net
Град: скопје
Занимање: дипл. економист – финансиски менаџер
Компанија: дакалама нет дооел скопје

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up