Pageland е агенција за дизајн и маркетинг која нуди целокупно решение за уникатен дизајн, успешна маркетинг кампања и изработка на прилагодливи веб страни со кои вашиот корпоративен идентитет ќе биде поставен до вашата посакувана таргет група. Нудиме гарантирана препознатливост на пазарот, оригиналност во брендингот со спојување на креативен дизајн и успешен дигитален маркетинг.

Име Презиме: Лина Ламбринидис
Е-пошта: lllambrinidis@gmail.com
Град: скопје
Занимање: Photographer
Компанија: Pageland

www.pageland.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up