Агенција „Марили“ е маркетингшка издавачка и видеопродукциска куќа со традиција од над 20 години односно го издава Бизнис каталог на Република Македонија веќе 22 години, а ја организира манифестацијата „Избор на најуспешни жени менаџери од Р.М. и од дијаспората“ истотака 22 години. Работи со сопствен бизнис портал www.marili.com.mk и има сопствен МАРИЛИ БИЗНИС КЛУБ кој ги обединува жените менаџери од манифестациите. Истотака работи и на тематски ден веќе 4 години „Здравјето и убавината во функција на современата жена“ кој е посветен на современиот животен стил на секоја жена. Работи и на голем број на поединечни проекти за компании од областа на маркетингот и медиумската презентација.

Име Презиме: Лидија трипуноска
Е-пошта: agencijamarili@gmail.com
Град: Скопје
Занимање: генерален менаџер
Компанија: Mарили

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up