Приватна здравствена установа Примариус др Ѓоко е здравствена установа која работи 13 години. Во склоп на неа е ординација по општа медицина и биохемиска лабораторија Максим, во која се изработуваат голем број на анализи. Во амбулантата и лабораторијата има седум вработени.

Име Презиме: Лариса Стојковиќ Трајкоска
Е-пошта: larisa.stojkovic@mail.ru
Град: Прилеп
Занимање: психолог
Компанија: пзу примариус др ѓоко

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up