Внесуваме магија во вашето секојдневие уште од 2009 година. Дизајнираме чиста, интензивна емоција интерпретирана преку уникатни фустани по мерка, соодветно прилагодени за сечиј вкус. Вашата желба ја преточуваме во реалност со цел да се чувствувате не само убави, туку и полни со самодоверба.

Нашата мисија е да создадеме парче уметност за вас, а притоа да останете свои носејќи ги креациите на „Iva Spasovska – Atelier“. Дозволете ни да заблескаме заедно. Вие инспирирате, а ние создаваме фустани од вашите соништа.

Име Презиме: Ива Спасовска
Е-пошта: info@ivaspasovska.com
Град: Скопје
Занимање: Моден Дизајн
Компанија: Iva Spasovska Atelier

www.ivaspasovska.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up