Ива Про е компанија која што е основана во крајот на 1990та година, а официјално почнува со работа на 1 април 1991 година. Основната дејност на компанијата е продажба на канцелариски и школски материјали и услуги како фотокопирање, принтање А4 и А3, скенирање, укоричување и пластифицирање. Ива Про е главен дистрибутер на производите на ACCO Brands (GBC, Rexel, Nobo, Kensington), Koh-I-Noor, Centrum, ICO, Herma, ProfiOffice, Lastinski, Sorex, UPM и Tekiner.

Име Презиме: Ивана Богатиновска
Е-пошта: iva_pro@t.mk
Град: Скопје
Занимање: маркетинг менаџер
Компанија: ива про биромаркет доо Скопје

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up