ДиМ Консалтинг ДОО, како Друштво за контрола на квалитет, квантитет, надзор и консалтинг, 13 години работи  согласно  мотото:

Толкуваме, креираме и уживаме во градењето на партнерски односи со клиентите, при воведување на функционални стандардизирани приказни засновани на меѓународни стандарди (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001. HACCP, ISO 22000, FSSC 22000, BSCI, GDP, GMP. BRC, IFS ) и сл.

Тимот на ДиМ Конслатинг, е одобрен од ERCA, за извршување на обуки за сите нивоа(основно ниво, интерен проверувач и водечки проверувач) за поголемиот дел од стандардите. Исто така покрај оваа основна дејност, работиме и во областите на:

  • на животна средина т.е вршиме подготовка на елаборати за заштита на животна средина и интегрирани еколошки дозволи, подготовка на извештаи за А-интегрирани еколошки дозволи и сл.
  • конслатинг за човечки ресурси( од регрутација, селекција, мотовација, систематизација , коучинг и сл) и сл.

Визија: Движи се по стабилна траекторија, креирај, планирај, едуцирај и отварај нови можности

 

Име Презиме: Даниела Митревска-Tемова
Е-пошта: DANCE_M_79@YAHOO.COM
Град: СКОПЈЕ
Занимање: УПРАВИТЕЛ И КОНСУЛТАНТ
Компанија: ДиМ Консалтинг

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up