ТЦ“ КАМ ВИЛИЏ”  ОХРИД

 

ТЦ“ КАМ ВИЛИЏ”  ОХРИД  e Kомплекс е распослан на 12.000 м2 и стратешки е лоциран да ги спојува градовите во Западна Македонија. Шарена градба на трговскиот центар е инспириран од локалниот стил и се стреми да ги привлече купувачите во пријатна и релаксирачка атмосфера да поминат дел од своето време. Разновидноста на услугите кој ги нуди Комплексот дневно привлекува од 1.500 до 3.000 посетители од различна категорија и возраст. Центарот е најголем трговски Центар во Западна Македонија и претавува еден од уникатните трговски центри во Р.Македонија.

Концептот за Центарот е новиот стандард и начин на трошење на слободното време, во широк спектар на услуги и забава за сите возрасти – хотел, ресторани кафулињата, преку детски центри, мини плоштад кој нуди простор за секоаков вид на организирање на настани. Со цел да биде домаќин на очекуваниот број на посетители, простророт е дизајниран со огромни внатрешни и надворешни простори.

Опис

Моредната архитектура и дизајн на Трговскиот центар е испирирана од неговата уникатна локација – помеѓу центарот на градот и магоистралниот пат кој ги поврзува најголемите градови во Западна Македонија Кичево- Охрид-Ресен-Битола, не заобиколувајки и градовите Дебар и Струга. Од особено значење е тоа што Трговскиот претставува и центар за пограничните градови од соседните земји Р.Албанија и Р.Грција.

Вкупната површина на трговскиот центар изнесува повеќе од 12.000 м2.

Трговскиот комплекс Кам Вилиџ е составен од :

  • Трговски центар
  • Хотел
  • Ресторан
  • Забавен парк
  • Ланџ бар
  • Бистро за брза храна
  • Отворен и затворен паркинг

Име Презиме: Виолета Ангелковска
Е-пошта: violeta.angelkovska@village.mk
Град: Скопје
Занимање: Директор
Компанија: Кам Вилиџ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up