Ани Комерц е друштво за производство, трговија и услуги со основна дејност производство и трговија на декоративни кеси и кутии. Ани Комерц е формирано во 1992 година. Располага со широка палета на производи. Во 2003 година беше учесник на саемот Технома во Скопје, како и на меѓународниот саем во 2004 година во Букурешт. Ани Комерц е прв производител на украсни кеси во Македонија. Се разликува од другите со своите производи изработени со посебна креативност.
Име Презиме: Ангела Димовска
Е-пошта: ani.komerc@yahoo.com
Град: Скопје
Занимање: Сопственик
Компанија: Ани Комерц
www.anikomerc.com.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up