Многу искуство, едукации, мотивации, иновации и задоволни клиенти во повеќе свери во живеењето.  Најмладото чедо на нашата компанија е лиценцираната туристичка агенција J.J.Adventures  која со следење на светските тредндови со искусните лиценцирани водичи нудат авантуристички патешествија низ нашата магична земја Македонија како што и самите корисници на нашите услуги милуваат да ја наречат. Велосипедските тури низ недопрените природни убавини се нашиот предизвик, но неизостануваат и прекрасните прошетки низ виновите лозови  насади и нашите винарии кои се на врвот со својот квалитет и понуда во светски рамки.
создаваме моменти за паметење

Име Презиме: Анета Јованоска
Е-пошта: jovanoskaaneta@yahoo.com
Град: ОХРИД
Занимање: ОРГАНИЗАТОР
Компанија: j.j.adventures

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up